Ladies Night

Ladies Night in Cityscoop.be is het ideale excuus om alleen of samen met uw vriendinnen te genieten van een leuke woensdagavond!  Om 18u45 starten we met een receptie omkaderd met een aantal van onze deelnemers. 
Zij zullen u laten kennismaken met hun nieuwste producten uit hun branche en geven u vrijblijvend meer informatie.

Daarna wordt u verwacht in de bioscoopzaal voor een prijsuitreiking.  Steeds wat anders, maar altijd een goed gevulde verzameling met leuke cadeaus en ja uiteraard zijn er ook filmcheques te winnen!

Daarna dompelen we u onder in een leuke film die u in première ziet!  En aan het einde van de film geven we u nog een gevulde Goodiebag.

Tickets koopt u best in voorverkoop via deze website en kosten € 12.

 

Ladiesnight okt 2018
Ladiesnight okt 2018
10 oktober 2018 om 18:45
Regiseur nvt

Sponsers van de Ladies Night

Prijzen

Benieuwd naar onze prachtige prijzen? Het prijzenpakket, die ons door de ondersteunende sympathieke bedrijven voorzien werden, Is gewoon te mooi voor woorden. Een greep uit tientallen zeer waardevolle prijzen die u tijdens de Ladiesnight kan winnen en meteen mee naar huis mag nemen...

Bioscooptickets, mobiele telefoons, beautybehandelingen, verzorgingsproducten, elektrische apparaten, citytrips, waardebonnen om te gaan shoppen (schoenen, kledij, brillen, juwelen), champagne, dieetproducten, stoute speeltjes, etentjes en nog vele andere...

En als dat nog niet genoeg Is krijgt elke dame bij het buitengaan nog een goodie-bag vol kortingsbonnen en kleinere cadeautjes. Het kan niet op!
 

Later dit jaar

Ladiesnight nov 2018
Ladiesnight nov 2018
21 november 2018 om 18:45
Regiseur nvt
Volgende voorstelling
Belangrijk
Hier komt er een boodschap, zeer druk, gelieve reeds om 19u af te komen